Coronavirüs sebebi ile başlatılan 'EVDE KAL' kampanyasına destek veren Muhittin Usta Adana Kebap Salonu, Nevşehirlilere bu lezzeti ayağına kadar götürmeye başladı. 

Evde Kal NEVŞEHİR! Siz evlerinizde rahat edin biz hijyen koşullarına uyarak seçtiğiniz tüm ürünleri kapınıza teslim edelim.

Muhittin Usta Adana Kebap Salonu Lezzeti Ayağınıza Getiriyor...
Nevşehir Bahçelievler mahallesi üstat Necip Fazıl Bulvarı Forum Kapadokya AVM yanında hizmet veren 'Muhittin Usta Adana Kebap' Salonu'nda Adana kebap, kuzu ciğer, tavuk, pirzola, ızgara, lahmacun, şiş, köfte ve bir çok kebap çeşitlerinin yanısıra pide, saç kavurma, tavuk kanat gibi her biri birbirinden lezzetli alternatiflerle dolu muhteşem menüden dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. 

Siz Evinizde kalın, ama bu lezzetten de vazgeçmeyin...

Siz sipariş verin, biz ayağınıza getirelim. Ücretsiz paket servisimiz ile hizmetinizdeyiz. Enfes lezzet. Muhittin ustanın meşhur Adana kebap ve ızgara çeşitleri taze çıktı sizleri bekliyor.

Bu lezzetten mahrum kalmayın diye evinizde kapınızda teslim...

Alo Sipariş 0 532 296 05 69 numaralı hattımızla da ister evinize, ister işyerinize lezzeti ayağınıza getirelim. Hizmet bizden tercih sizden, Haftanın 7 günü, 08.30-22.00 saatleri arasında kebap ve ızgarada lezzet arayanların tek adresiyiz.” 

Muhittin Usta'nın lezzet ustası elleriyle pişirip özel olarak hazırladığı Kebap çeşitlerini daha önce hiç tatmadığınız lezzetiyle artık Muhittin Usta Adana Kebap Salonu meşhur lezzetteki tadlarını sıcak sıcak ayağınıza kadar getiriyor. 

İŞTE SİZE ÖZEL MENÜMÜZ:

Adana Kebap
Kuzu Ciğer
Piliç Külbastı
Et tava
Piliç Tava
Piliç Pirzola
Adana lahmacun
Antep lahmacun
Kuzu Pirzola
Külbastı
Muhittin Karışık Kebap
Kemiksiz Piliç
Kemikli Piliç
Kanat
Kuşbaşı
Kuzu Çöp Şiş
Kuzu Kaburga Şiş
Beyti Kebap
Patlıcan Kebabı
Yağlı Karalı

-Tatlı çeşitleri
-Kahvaltı

Nevşehir'in lezzet durağı "Muhittin Usta Adana Kebap Salonu", kebap ve ızgara çeşitleri ile şimdi siz değerli Nevşehirlilerin bir telefon kadar yakınında.

Evde Huzur,
Evde Mutluluk,
Evde Sağlık Var.
#EvdeHayatVar
 #BeraberBaşaracağız

 

Muhittin Usta Adana Kebap Salonu

Telefon: 0532 296 05 69 - 0537 486 36 21

Adres: Bahçelievler Mahallesi. Üstat Necip Fazıl Bulvarı. Forum Kapadokya AVM yanı. NEVŞEHİR