Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünde internet ve telefon hatları, 16 Ağustos'tan bu yana çalışmıyor. Çakıllı köyü muhtarlığının yanındaki santral binasında 16.08.2019 tarihinde çıkan yangında zarar gören kablolar sebebiyle köyün yarısından fazlasında internet ve telefon hattı hizmeti verilemediği iddia edildi.

FİB Haber Merkezine konu hakkında şikayetlerini dile getiren Tuncay Dalcı, Çakıllı köyünde telefon ve internetin olmadığını gerekli yetkili yerlere müracaat ettiklerini, bugüne kadar hiç bir sonuç çıkmadığını söyledi. Hizmet alamamalarına rağmen faturanın geleceğini söyleyen Dalcı, Türk Telekom bizimle ilgilenmiyor. Şahsen Cimere ve 4 kerede Müşteri temsilciliği ile konuşmamıza rağmen bize geri dönüş yapılmadı. Köy sakinleri olarak bu durumdan mağdur olduklarını ifade etti.

Çakıllı köyü sakinleride okulların açılmasına kısa süre kaldığını, bu konuda yetkililerden mağduriyetlerinin biran önce giderilerek kalıcı çözüm istediklerini söyledi. 

" onclick="window.open(this.href, '', 'resizable=no,status=no,location=no,toolbar=no,menubar=no,fullscreen=no,scrollbars=no,dependent=no'); return false;">İşte Çakıllı köyünden o görüntülerin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

FİB Haber Merkezi olarak konuya ilişkin, Türk Telekom Nevşehir İl Müdürlüğü'nün gerekli hassasiyeti göstererek bu konuda Çakıllı köyünde yaşanan mağduriyetin biran önce giderilmesini bekliyoruz.

FİB Haber Merkezi olarak konunun takipcisi olacağız.