Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir Merkeze bağlı Çat Kasabası Vadisinde hizmet veren, Kalsedon Cave Suıtes Otel’e ziyarette bulundu.

Kalsedon Cave Suites Otel’i gezen ve Genel Müdürü Halil Özarslan’dan otelin durumu hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, yerli ve yabancı turistlere hizmet veren otelin, kasabaya hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve bol kazançlar diledi. Daha sonra Kapadokya turizmi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Genel Müdür Özarslan, Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Eski Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

'Ülke Turizmde İyi Bir Yıl Geçiriyoruz'
Türkiye'nin bu yıl turizmde iyi bir yıl geçirdiğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgemizde turizmdeki bu iyi gidişten nasibini alıyor.  Kapadokya'da turizmde artış oldukça, otellerin kapasitelerini de daha fazla büyütebiliriz. İnşallah turizmdeki potansiyelimizi daha da açığa çıkartarak Nevşehir'in turizmde de hak ettiği yeri almasını sağlarız. Turizmde butik otellerin meyvesini Kapadokya'da fazlasıyla görüyoruz." dedi.

Butik Otelin Kapadokya bölgesine hayılı olması dileğinde bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Çat Kasabasına böyle güzel bir eseri kazandırdıkları için de  teşekkür etti.