Koronavirüs salgınının yayılmaması için büyük mücadele örneği sergileyen Kaymaklı Belediyesi, Koronavirüs salgınının birinci öncelikli risk grubundaki 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların yardımına koşuyor. Belediye ekipleri, sokağa çıkma yasağı sebebiyle dışarıya çıkamayan yaşlılar ve yalnız yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyor.

Bu kapsamda Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, kasabada ev ev gezerek yaşlı ve kronik hastaların yardımına koşuyor ... 

Başkan Çekiç, "Büyüklerimizin evde kalması sağlıkları için çok önemli. Biz belediye olarak istek ve taleplerini dinliyor, ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyoruz" dedi.

SİZ İSTEYİN BİZ GETİRELİM

Bu zorlu süreci birlikte aşacaklarının altını çizen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, "Küresel bir salgın haline gelen koronavirüs ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı getirildi. İhtiyaçlarının alacak kimsesi bulunmayan vatandaşlarımıza belediye olarak yardım ediyoruz. İhtiyaçlarını alıp evlerine teslim ediyoruz. Evde kalmak, sosyal mesafeyi korumak ve hijyen kurallarına uymak koronavirüse karşı en etkili önlemdir. Bu zor süreci birlikte aşacağız’’ dedi.  

Başkan Çekiç, ziyaretlerinde kapısı açılmayan evlerde "ihtiyacın varsa bizi ara" yazısını kapıya sıkıştırmayıda ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Harun Çekiç'in bu ziyaretler, Kaymaklı'da vatandaşları mutlu etti.