Nevşehir'de işletmeciliğini Dolunay ve Nuri Ezilmez’in yaptığı Çınar Gurme & Şarküteri Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi NİSSARA AVM karşısında yapılan törenle hizmete açıldı.

Her türlü damak zevkine hitap edecek Çınar Gurme & Şarküteri mağazası Nevşehirliler ile buluştu.

Düzenlenen açılış törenine AK Parti Nevşehir Eski İl Başkanı Ersan Erkut, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik (NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Göncü, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Eski İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürcan Ezilmez ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi, işadamı ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Belediyesi Mehteran ekibi gösterisi ve Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın duaları eşliğinde hizmete açılan Çınar Gurme & Şarküteri açılış kurdelesi kesilerek mağaza gezildi.

Davetlilere açılış duasının ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Tamamen yöresel ürünlere yönelik olarak açılan Çınar Gurme & Şarküteri’de Pastırma, Sucuk, Pekmez, Tahin, Yumurta, Tereyağı, Kars Kara Kovan Balı, Kars Eski Kaşarı, Örgü Peyniri, Van Otlu ve Keçi Peyniri, Erzincan Deri Tulum Peyniri gibi birçok yöresel ürün sunuluyor.

İşletme sahiplerinden Dolunay Ezilmez, 'Amacımız, tamamen doğal ürünlerden oluşan kahvaltılık ve diğer şarküteri ürünlerini Nevşehirli hemşerilerimizin beğenisine sunmak ve onların damak tadına hitap etmektir. Şimdiye kadar kalitemizden ve prensiplerimizden asla taviz vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz' dedi.

İşletme Sahiplerinden Dolunay Ezilmez'de; “Tüm Türkiye’de yaşatılan yöresel ve geleneksel lezzetlerin seçilerek buluşturduğu özel bir nokta oldu. Türkiye’de Antep'ten, Kars'a, Edirne’den Hatay’a uzanan bir çok ürün mevcut. Yaş ürün çeşitlerinden bakliyat, baharat, zeytinyağları ve kurutulmuş ürünlere kadar Türk mutfaklarını Nevşehir'e  taşıdık. Türk mutfağının dışında dünyanın beğenisini kazanmış önemli yer sahibi olmuş ithal peynir ve sos çeşitlerini de Nevşehirliler ile buluşturuyoruz” dedi.

Çınar Gurme & Şarküteri 
Dolunay ve Nuri Ezilmez
Tarih:27 Nisan 2019 Cumartesi
Saat:14:00
Adres:Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi No: 9 NEVŞEHİR
Tel:0 538 046 14 13

Açılışımıza özel fiyatlarla sizleri mağazamıza bekliyoruz.