Show TV ekranlarında yeni sezona başlayan ve büyük izleyici kitlesi bulunan fenomen dizi Çukur'un 3. sezonunun 1. bölümüne ''Şen Olasın Ürgüp'' türküsü damga vurdu. Cemalim Türküsü en çok Nevşehir Kapadokya bölgesi sakinlerinden de büyük beğeni topladı.

Milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyen fenomen dizi Çukur'un başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karekteri ile zor günler geçirmektedir.

Başına gelen onca olaylar sonrasında kendisini tekerlekli sandalyede bulan Yamaç, içerisinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışırken, tedavi gördüğü ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde duyduğu bir melodi ile hayata döner.

Bu melodi Ürgüplü Ozan Refik Başaran'ın ölümsüz eseri ''Şen Olasın Ürgüp/ Cemalim'' türküsüdür. Erkin Koray'ın yorumu ile bu türküyü dinleyen Yamaç bu sayede iyileşme sürecine ilk adımı atar.

Aras Bulut İynemli'den Erkin Koray'ın Cemalim Şarkısı Yorumu ÇUKUR'da...

Çukur 3. sezonun 1. bölümünde (68. Bölüm); Yamaç hastanede Erkin Koray dinlerken eşlik etmeye başlayınca doktorun dikkatini çekiyor. Gitarla beraber şarkıya eşlik edince Yamaç odasından çıkıp müziğin geldiği yöne doğru gidiyor. Gitarı eline alan Yamaç ise hemen çalmaya başlıyor.

İşte o görüntüler... Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

...........................................

Sen olasın Ürgüp dumanın tütmez
Kıratım acemi konağı tutmaz
Oğlum da pek küçük yerimi tutmaz

Cemalim Cemalim algın Cemalim
Al kanlar içinde kaldım Cemalim

Ürgüp'ten de çıktığımı görmüşler
Taşkadı'nın pınarına inmişler
Beni öldürmeye karar vermişler

Cemalim Cemalim algın Cemalim
Al kanlar içinde kaldım Cemalim

Cemal'in giydiği ketenden yelek
Al kana boyanmış don ile gömlek
Bize nasip değil ecelnen ölmek

Cemalim Cemalim algın Cemalim
Al kanlar içinde kaldım Cemalim

Ürgüplü Halk Ozanı Refik BAŞARAN