AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Gazetesini Kınadıklarını belirterek şunları söyledi.

Başkan Arı'dan Cumhuriyet Gazetesine Kınama... 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet gazetesinde yer alan 'Başkana şok tepki' başlıklı haber içeriğine girince sporu siyasetle kirletmek isteyen leş bir haber gördüm. Hamdolsun, Ne vatan hainliğyle Ne yolsuzlukla ne de arsızlıkla haber olmuyoruz da Futbolda yenildiğimiz için hakkımızda manşet atılıyor. Kininizde Boğulun" dedi.

Ergene'yi Tebrik Etti.

Başkan Arı: "Bu arada, "Bizleri mağlup ederek bileğinin hakkıyla  2. Lige çıkan Ergene'mizin 'CHP'li Belediye Başkanı olan Rasim Başkanı ve Tüm Ergene halkını tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan "Trakya'nın küçük beldesinin büyük zaferi..." Sözleriyle Nevşehir Belediyespor'un yenilgisini adeta bir kutlama mesajı gibi manşete taşıyarak adeta Kırmızı-Beyazlı camiayı tahrik eden bir habere imza atan Cumhuriyet Gazetesine Nevşehirliler büyük tepki gösterdi. 

Ne alakası var şimdi..

Bahse konu olan gazete: "'#herseygüzelolacak diyen sanatçılar Nevşehir’e giremez' diyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın takımı Nevşehir Belediyespor bugün 3.Lig Final maçında Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor'a 1-0 mağlup oldu. Ergene Velimeşespor, 2.Lig'e yükselten bu sonuç Ergene Belediye Başkanı CHP'li Rasim Yüksel'i sevindirdi." ifadelerine yer verdi.

Adeta SPOR'da bile, Tekirdağın güzel beldesi Ergene takımı diğeri Türkiye'nin turizm cenneti Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'i sanki karşı karşıya getirmeye çabaları ile iki güzide kulüp arasında AK Parti ve CHP siyasi vurguları ile adeta "Nefret" tohumları ekmeye çalışanlar bir kez daha halkın gönlünde sınıfta kalmıştır. Sonuçta bu bir spor ve sahada herşey yaşandı ve bitti. Maçı kaybeden Nevşehir'imiz yeni ufuklara yelken açacak, hakkıyla kazanan Ergene Velimeşespor'a da 2.Ligde başarılar diliyoruz. Sonuçta kazanan Dostluk olmuştur...

Asla Başaramayacaksınız...

Sadece Spor'un yarıştığı bir Final maçının ardından halen Siyasetle toplumu ötekileştirme çabaları hiçbir zaman sonuç vermeyeceğininde bilinmesini istiyoruz. Hiç alakası olmayacak şekilde, Belediye Başkanı Rasim Arı'nın Sanatçı açıklamalarına bir Sportif karşılaşma sonunda yer vererek hazımsızlığını ve halkın gönlündeki mağlubiyetin izlerini silmeye çalışanlara inat diyoruz ki Biz Edirnesi, Artvini, İzmiri, Konyası, Ağrısı ile, Tekirdağı, Ankarası, Kocaelisi, Nevşehir, Sinopu, Adanası, Mersini, Hakkarisi, Vanı, Trabzonu , İstanbul'u ile, Türkü, Kürdü, Çerkezi, Sunnisi, Alevisi ile hep birlikte TÜRKİYE'yiz. Ve bizi kimse ne sanatla, ne spor ile nede siyasetle ayıramayacaksınız. Bölemeyeceksiniz. Biriz beraberiz ve kardeşiz. Bu da Siz Cumhuriyet Gazetesine Nevşehirlilerden "KAPAK" olsun.