Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'un talimatıyla halkımızın sağlıklı gıda tüketmesi için Derinkuyu Belediyesi zabıta ekiplerince denetim yapılmıştır.

Derinkuyu Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için gıda ürünleri satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Gıda denetiminde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kontrolleri sağlanırken, imalathanelerin hijyen durumu ve iş yerlerinin ruhsatlarının olup olmadığı da yapılan denetimde ele alındı.

Yapılan denetimde fırınlarda hijyen, ekmek gramajları ve resmi belge kontrolleri yapılmıştır. Eksiklik bulunan işletmelere gerekli uyarılar yapılarak ikaz edilmiştir.

Denetimler sonrası Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için rutin çalışmalarını sürdüren belediyemiz zabıta personeli, tarafından ilçemizde gıda denetimlerinde bulundu" denildi.