Nevşehir'in Derinkuyu İlçe Belediyesi, gece saatlerinden itibaren devam eden kar yağışı nedeniyle aralıksız bir şekilde kar temizliği çalışmaları yapıyor. 

Kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla temizleniyor. Ayrıca Derinkuyu Belediyesi ekiplerince yayaların kullandığı kaldırımlarda da küreklerle temizlik çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu Belediyesi ekiplerimizce greyder, kepçe, kar kürüyücü gibi araçlarla kar temizliği ve yol açma çalışmasını yapıldığını belirterek ekiplerin tüm olası olumsuz hava şartlarına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Aksoy; Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde devam eden kar yağışıyla birlikte İlçe merkezinde karla mücadele çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yollar ve kaldırımlar kardan temizlenerek tuzlanıyor ve güvenli hale getiriliyor. Şuan itibariyle ilçemizde kapalı yolumuz bulunmuyor" dedi.

İlçe sakinleride Derinkuyu belediyesinin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şimdiye kadar hiç bir kış yaşamadığımız kadar hızlı ve anlık çalışma yürütüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Derinkuyu Belediyesine kar temizleme çalışmaları için teşekkür ediyoruz dediler...