Derinkuyu İlçe Kaymakamı Murat ÖZTÜRK, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR'ı ziyaret etti.

Derinkuyu İlçe Kaymakamımız Sayın Murat ÖZTÜRK' ün Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ÇAVDAR' ı Makamında ziyareti.

19/12/2016 tarihinde görevine başlayan ilçemiz Kaymakamı Sayın Murat ÖZTÜRK Belediye Başkanı ÇAVDAR’ı makamında ziyaret etti. İlçe Kaymakamımız Murat ÖZTÜRK Yazıhüyük Kasabasının oldukça gelişmiş bir kasaba olduğunu yapılan güzel hizmetlerle şirin bir ilçe görünümünde olduğunu belirterek; Kasaba hakkında Belediye Başkanı ÇAVDAR’dan gerekli bilgileri almışlardır. Başkan ÇAVDAR Sayın Kaymakamımızın Belediyemize yapmış olduğu iadeyi ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek, Kasabamız ve Belediye Hizmetlerimiz Hakkında Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştur İlçe Kaymakamımız Sayın Murat ÖZTÜRK'e ziyaretlerinden dolayı Teşekkür ederiz açıklamasında bulunmuşlardır.

Murat ÖZTÜRK Kimdir?

1978 yılında Kahramanmaraş İli Nurhak İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nurhak' ta tamamlandı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Daha önce Kırşehir Çiçekdağ Kaymakam Vekilliği ve Yozgat Çandır Kaymakam Vekilliği yaptı. 2008 yılında 1 yıl süreliğine ABD' nin Florida Eyaletinde bulundu. University Of Central Florida' da dil öğrenimi ve liderlik programına katıldı. Yurda dönüşe müteakip 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak 2010 yılında Kayserinin Felahiye ilçesine atandı.06/08/2012 Tarih ve 2012/473 Sayılı Kararname ile Çamoluk İlçesine ataması yapıldı ve iki yıl Çamoluk ilçesinde görev yaptı.3 Eylül 2014 tarihinde İçişleri Bakanlığı'na ait vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlarda yapılan atama kararnamesi ile Şemdinli Kaymakamlığında 2 Yıl görev yaptıktan sonra 30/11/2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Derinkuyu Kaymakamlığına atanarak İlçemizdeki görevine 19/12/2016 tarihinde başlamıştır. Kaymakamımız Murat ÖZTÜRK evli ve 1 çocuk babasıdır.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan