Koronavirüs tedbirleri kapsamında Derinkuyu - Niğde Nevşehir-Derinkuyu, seferlerini yapan S.S. 12 nolu Derinkuyu Otobüsçüler Kooperatifine sefer kısıtlaması getirilmişti.

Normalleşme planı ile birlikte S.S. 12 nolu Derinkuyu Otobüsçüler Kooperatifi 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren eski seferlerini yeniden yapmaya başlayacak.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Derinkuyu Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Yılmaz, normalleşme sürecinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçtiğimiz aylarda seferlerimizde kısıtlamalara gidilmişti. Derinkuyu-Niğde seferlimiz ise tamamen iptal olmuştu. Bu durumdan kaynaklı olarak halkımızı ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşamıştı.

Yaklaşık 2 hafta önce ise bu kısıtlamalar günlük 3 sefer ile birazda olsa serbestleşmişti. 1 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren ise sefer sayılarımız tamamen normale biniyor. Yolcularımızın ve çalışanlarımızın sağlığı için araçlarımız sık sık dezenfekte edilecektir. Ayrıca sosyal mesafe kuralları da bu anlamda bizler için oldukça önemlidir.” dedi.