Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan CİVELEK Ve Yönetim Kurulu üyeleri Nevşehir Gümrük Ve Ticaret Il Müdürü Ahmet Taygurt'a daha önce DERSİAD'a yapmış olduğu ziyarettine mukabil iadei ziyarette bulunup, plaket takdim ettiler.

Nevşehir Gümrük Ve Ticaret Il Müdürü Ahmet Taygurt'a iadeyi ziyarette bulunduklarını söyleyen Dernek Başkanı Ercan Civelek, “Bugün Sayın Müdürümüzü makamında iadeyi ziyarette bulunmaktan büyük onur duyduk. Kendileri sağ olsunlar daha önce DERSİAD derneğimize geldikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde kendilerine iadeyi ziyarette bulunduk. DERSİAD yönetimi olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Nevşehir'in Türkiye'deki İhracat rakamlarının konuşulduğu ziyarette konuşan DERSİAD Nevşehir Başkanı Ercan Civelek, DERSİAD  Nevşehir olarak,ilimizde İhracat rakamlarının artması için elimizden gelen katkıyı yapacaklarını belirtti.


Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Gümrük Ve Ticaret Il Müdürü Ahmet Taygurt'ta Nevşehir iş dünyasının yer aldığı Kıymetli hemşerilerimizin birliği dayanışması ve uhuvvetinin kardeşliğinin sembolü olan DERSİAD Derneğinin Başkan ve yönetimi olarak bizi ziyaret mütevaziliğinde tevazulusunda bulundular. Başkanımız ve değerli heyetinin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.