Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan CİVELEK Ve Yönetim Kurulu üyeleri Ürgüp  Belediye Başkanı Fahri YILDIZ'a daha önce DERSİAD'a yapmış olduğu ziyarettine mukabil iadei ziyarette bulunup, plaket takdim ettiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ'a iadeyi ziyarette bulunduklarını söyleyen Dernek Başkanı Ercan Civelek, “Sayın belediye başkanımızı makamında iadeyi ziyarette bulunmaktan şeref duyduk. Kendileri sağ olsunlar daha önce DERSİAD derneğimize geldikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde kendilerine iadeyi ziyarette bulunduk. DERSİAD yönetimi olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Nevşehir iş dünyasının yer aldığı Kıymetli hemşerilerimizin birliği dayanışması ve uhuvvetinin kardeşliğinin sembolü olan DERSİAD Derneğinin Başkan ve yönetimi olarak bizi ziyaret mütevaziliğinde tevazulusunda bulundular. Başkanımız ve değerli heyetinin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan CİVELEK Ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Nevşehir ve Ürgüp'ün sosyal, kültürel ve ekonomik bakımından hızlı bir şekilde büyümesi ile gündeme ilişkin konular hakkından karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.