Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek Nevşehir özel egitim uygulama merkezi müdürlüğünün 5 Aralık 2016 günü düzenlemiş olduğu dünya engelliler günü etkinliklerine yönetim kurulundan üyeleri ile birlikte katıldı.

Şube başkanımız Ercan Civelek dünya engelliler günü mesajında "Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri el birliği ile kaldırmalıyız" dedi.

Uluslararası Engelliler günü olarak ilan edilen 3 Aralık "Dünya Engelliler gününün engelli insanları anlayabilmek ve sorunlarına dikkat çekebilmek açısından önemli bir gün" Engelli kardeşlerimizi gündelik hayatta karşılaştıkları sorunlar sadece engellilerin degil hepimizin sorunudur.

Dolayısıyla üzerimize düşen sorumluluğun farkında olmamız büyük önem arz etmektedir. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor. Bizlere ve tüm vatandaşlarımıza engellilerimizin özel ilgi ve alakayla birlikte sevgi ve muhabbetle kucaklamamızın onların ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde katkıda bulunmamızın gerekliliğinin önemini arz etti.

Şube Başkanımız Ercan Civelek başta İl Milli Eğitim müdürü Sayın Murat Demir beyefendiye ve engelliler günü etkinliği düzenlediği için Nevşehir özel egitim uygulama merkezi okul müdürü Ümit Selçuk Şimşek beyefendiye bu özel insanların bu özel gününde yaptıkları bu etkinlikten dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi ve etkinlik sonunda aşure ikram edilerek etkinlik son buldu.