Ziyaret kapsamında ilk olarak görevine yeni başlayan Derinkuyu ilçe kaymakamı Sayın Mert Kumcuyu ziyaret eden Diyanet Sen Nevşehir İl Yönetimi, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletti...

Ziyarette Diyanet Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir, Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen, Ahmet Toprak Derinkuyu İlçe temsilcisi Mustafa Öz ve Eski İlçe Başkanı Şahin Bozbel hazır bulundu.

Diyanet Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir Derinkuyu Kaymakamı Kumcu'ya Kuranı Kerim hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Derinkuyu Kaymakamı Kumcu, Diyanet Sen Yönetimine teşekkür etti.

Daha sonra Diyanet Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve beraberindeki heyet Derinkuyu İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Bülent Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Diyanet Sen İl Yönetimi Belediye Başkanımızla istişarelerde bulundu. İl Başkanımız Ahmet Aydemir Bülent Aksoy’a Kuranı Kerim Hediye Etti. Derinkuyu Belediye Başkanımız Bülent Aksoy nazik ziyaretlerinden dolayı İl yönetimimize Teşekkür etti.

Diyanet Sen İl Başkanımız Ahmet Aydemir Başkan Yardımcılarımız Hüsrev Öndegelen, Ahmet Toprak Derinkuyu İlçe temsilcimiz Mustafa Öz ve Eski İlçe Başkanımız Şahin Bozbel Derinkuyu İlçe Müftümüz Selami Kurt’u Ziyaret etti ve personel toplantısına katıldı her ay düzenli olarak yapılan personel toplantısında görevlilerimizin istek ve önerilerini dinleyip sendikal kazanımlarımız hakkında bilgiler verdiler.

Sendikamız Derinkuyu İlçe temsilciliğinde nöbet değişimi sonunda görevi müftülük veri hazırlama memuru Mustafa Öz’e devreden Şahin Bozbel hocamıza İl Başkanımız Ahmet Aydemir şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti ve yeni atana Mustafa Öz kardeşimize de Diyanet Sen İlçe temsilciliği görevinde başarılar diledi.

Yeni Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla İl Başkanımız Ahmet Aydemir Başkan yardımcılarımız Hüsrev Öndegelen ve Ahmet Toprak Derinkuyu ilçemiz suvermez ilk ve orta öğretim okulunu ziyaret etti. İl yönetimimiz okulun şehit bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Z kütüphane, Beceri -tasarım Atölyesi ve Zekâ oyunları sınıflarını gezerek okul müdür yardımcısı İsmail Orhan ve Türkçe öğretmeni Said Öndegelen den bilgiler alıp kütüphaneye Diyanet yayınlarından Kuranı Kerim hediye edip yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dilediler.