AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i makamında  Ziyaret Etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili  Mustafa AÇIKGÖZ , Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Mehmet GÖRMEZ’i ziyaret ederek Nevşehir’de yapımına devam edilen ibadethaneler ile ilgili görüşme gerçekleştirdiler.

Nevşehir'de ki Cami ve Külliye'ye Diyanet'ten Tam Destek!!!

Nevşehir Milletvekilleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile 7.000 kapalı ve 5.000 açık alanda olmak üzere toplam 12.000 kişinin ibadet edebileceği ve 16.000 m2’lik alana konumlandırılmış olan Nevşehir Külliyesi ve Camii inşaatı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ayrıca halen yapımına devam edilen Acıgöl, Ürgüp ve diğer merkezlerimizdeki Cami ve Kur’an Kursları hakkında destek talebinde bulunan Milletvekillerimizle olumlu görüşlerini paylaşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet GÖRMEZ, başta Nevşehir Külliyesi ve Camii olmak üzere devam eden tüm ibadethanelerin en kısa zamanda bitirilmesi hususunda gereken desteğin sağlanacağını belirtti.

Nevşehir’e destekleri için Sn. Mehmet GÖRMEZ’e teşekkür eden Milletvekillerimiz görüşmenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığından ayrıldılar.



diyanet1
diyanet2
diyanet33