Kavak kasabasının sevilen yüzü Hamit Doğan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kavak Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Kavak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Hamit DOĞAN başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar teslim aldı. Avşar teslim  alırken "Tüm halkımıza ve kasabamıza hayırlara vesile olması dileğiyle" dedi.

Hamit DOĞAN başvuru sonrasında yoğun  tebrik telefonlarının ardından yaptığı açıklamada "Göreve geldimiz günden itibaren kasabamızda gerek sosyal gerekse siyasal faaliyetler arttı. Kucaklayıcı bir yol izledik ve bu sayede partimizin katılımcı kitlesi bir o kadar da arttı. İnşallah kasabamız için en hayırlısı olacak. Halkımızın yıllardır dile getirdiği problemleri çözecek, kasabamızın güzelliğine güzellik kazandıracak birçok projelerimizi halkımıza kazandıracağız. Gerçekten'de projelerimiz nokta atışı olacak. Her kesim tarafından beğenilecek, tebrik alacak çalışmalarımız var. İnşallah bu çalışmaları Allahım nasip ederse aday olduğum andan itibaren teker teker halkımıza anlatacağız" dedi.

Hamit DOĞAN kimdir ?

Hamit DOĞAN , 01.01.1975 yılında Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak Kasabası'nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kavak Kasabası'nda tamamladı. 
Genç yaşta çalışma hayatına zorunlu başlaması nedeniyle eğitimini devam ettiremedi.
Askerlik İzmir ve İstanbul (GATA) Yapmıştır.
Uzun yıllar inşaat sektöründe çalıştıktan sonra 
2008 yılından sonra Doğan Narenciye Doğal Soğuk Hava Depoları İşyerini Kurdu.
Evli 3 Çocuk Babasıdır.

Siyasi Olarak Hamit DOĞAN 

Ak Parti Kavak Kurucu Üyelerinden Olan Hamit DOĞAN'ın kurulduğu günden bugüne gönül bağıyla devam eden bir Ak Parti Aşkı vardır.
2002 Yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle aynı safta ve aynı fotoğrafta yer almıştır.
Kurulduğu günden itibaren durmadan yorulmadan hizmet aşkıyla canla başla verilen bütün görevleri yerine getiren Hamit DOĞAN en son 5 Mart 2018 Kavak Ak Parti Belde Başkanlığı görevine atanmıştır. Göreve geldiği günden itibaren halkın sevgisini ve güvenini kazanmıştır.
Halkın yoğun isteği ve Hizmet Aşkı, Mahalli İdareler Seçimlerinde Aday Olmasına Neden Olmuştur.