Nevşehir’de bugün devam eden demokrasi nöbetine düğünden çıkan gelin ve damatta katıldı.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabasında dünya evine giren Ahmet ve Reyhan Kayacı çifti düğün sonrasında Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi mitingine katıldı. Demokrasi mitingine konvoy eşliğinde gelen Ahmet ve Reyhan Kayacı çiftinin demokrasi nöbetinde gören binlerce vatandaş alkışlar ile çifti karşılarken çift daha sonra ise miting alanında platforma çıkarak binlerce kişiyi selamladı.
Burada bir konuşma yapan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, “Bu genç çiftimizin biraz önce nikahını kıydık. Eve gitmeden dediler ki bizde orada bekleyen nöbet tutan kardeşlerimizi selamlamadan hiçbir yere gitmeyeceğiz dediler. Allah razı olsun. Bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bunlardan doğacak nesilleri de inşallah sizin gibi devletini, milletinin, dininin, bayrağının bekçisi kılsın inşallah” diye konuştu.
Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’ın konuşmasının ardından ise miting alanında bulunan Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından ise demokrasi nöbetinde bulunan vatandaşlar ile birlikte nöbete katılan gelin ve damat için dua okundu.
Düğün çıkışı demokrasi nöbetine gelen damat Ahmet Kayacı, “Bu güzel günümüzde Nevşehir halkı ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Diriliş meydanında nöbete geldik. Her şey vatan için” dedi. Gelin Reyhan Kayacı ise yaptığı açıklamada vatan için buradayız, çok mutluyuz, çok gururluyuz. Her şey vatan için" şeklinde konuştu.