İngiltere’de yayın yapan Lux dergisi tarafından yapılan anket çalışmalarında Nevşehir’de bulunan Kapadokya Hill Hotel ve Spa Merkezi "En İyi Balayı" ödülünü kazandı.
İngiltere’den yayın yapan Lux dergisinin 2016 yılı için yaptığı çalışmalarda Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre kasabasında bulunan Kapadokya Hill Hotel ve Spa ’En İyi Balayı Ödülü’nün sahibi oldu. Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada ödülün dünyada sadece bir otele verildiğini, Kapadokya Hill Hotel ve Spa Merkezi olarak bu ödülü Türkiye’ye, Kapadokya bölgesine kazandırmış oldukları için son derece mutlu olduklarını ifade etti.
Ertaş, "İngiltere’de yayın yapmakta olan Lux dergisi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında ülkemize turizm anlamında böylesine anlamlı bir ödül kazandırmış olduğumuz için son derece gururluyuz. Lux Dergisi İngiltere’de 360 binden fazla okuyucusu olan ve internet üzerinde birçok kanalda saygınlık kazanmış uluslararası bir dergidir. Sadece İngiltere’de değil birçok ülkede de revaç kazanmış ve kitlesi oldukça geniş editörleri ve denetleme kuruluşu ile New York, Singapur, Hong Kong, Dubai, Katar, Seul ve Tokyo gibi şehirlerde etkinlikler oluşturmaktadır. Kapadokya Hill Hotel ve Spa’nın 2015-2016 yılları içerisinde, rezervasyon kanalları üzerinde almış olduğu yüksek puanlar, misafir ilişkilerinde göstermiş olduğu üstün çabalar ve ve otel yönetiminin de göstermiş olduğu başarıların birleşmesi ile birçok dalda kendini kanıtlamış oteller içerisinde girmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.