Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Merkezinde görev yapan Okul/Kurum İdarecileri katılımı İle Nevşehir Şehitler Anıtı ve Nevşehir Şehit ve Gazi Yakınları Derneği ziyaret edildi.
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan "Bayrağımıza, devlet kurumlarımıza, devlet büyüklerimize hak ve özgürlüklerimize kasteden bu alçak girişim milletimizin kahramanca savunması ile püskürtüldü. Milletimiz hem devletini, hem de demokrasisini korumayı bir görev bildi. Canı pahasına darbecilerin silahlarına engel olarak devletini, iradesini ve demokrasisini kurtardı. Hepimiz şunu iyi bilmeliyiz. Bu vatan hepimizin. Vatanımızı seviyorsak, milletimizi seviyorsak işimizi iyi yapacağız. Öğretmen isek öğretmenliğimizi, esnaf isek esnaflığımızı, çiftçi isek çiftçiliğimizi iyi yapacağız. Vatanımıza, devletimize, demokrasimize her şart ve durumda sahip çıkacağız" dedi.
Nevşehir Şehit ve Gazi Yakınları Derneği ziyaret edilerek Gülşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından Kur´an tilaveti yapıldı.
Şehitlerimizin ruhuna dualar edildi ve ilçe milli eğitim müdürü Yılmaz Ceylan, Nevşehir Şehit ve Gazi Yakınları Derneği başkanı Ramazan Çiftçi´ye plaket takdim etti.