Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem Nevşehir ile birlikte Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Malatya, Tunceli ve birçok ilde de hissedildi.

Saat: 20.55 de meydana gelen deprem Nevşehir ile tüm ilçelerinde de hissedilirken yaklaşık 1 dakika sürdü. Sallantıda Lamba ve çiçekler salandı. Büyük korku yaşayan vatandaşlarımız www.fibhaber.com ihbar hattını arayarak durum hakkında bilgi aldılar.

#DEPREM Revize UYURUK-SIVRICE (ELAZIG) 24.01.2020, 20:55:12 TSİ Büyüklük: 6.5, Derinlik: 5.0 km #Kandilli

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan edinilen bilgiye göre deprem, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana geldi.

Saat: 20.55'deki depremin 6,8 büyüklüğünde olduğu öğrenilirken, derinliği  10.0 kilometre olacak açıklandı. Yaklaşık 1 dakika sürdü. Büyük korku yaşayan vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Birçok ilde hissedilen deprem Nevşehir'de de etkili oldu. Kent merkezi başta olmak üzere birçok ilçe sallandı.

Geçmiş olsun. İnşallah can kaybı yaşanmaz.

Nevşehir'de sallandı...

Belirtilen alan içinde sismik hareketlilik gelişecek gibi görünüyor. Ayrıca Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Ankara hattında da stres var. Bu bir tahmindir gerçekleşmeyebilir.