Gerek kişiliği gerekse çalışkanlığı ile Nevşehir'de taraflı tarafsız her kesimin büyük takdir ve saygınlığını kazanan Mustafa Eldivan'ın İl Özel İdaresi gibi önemli bir kuruma atamasının yapılması herkeste hem büyük memnuniyet yaşattı hemde Nevşehir Kamuoyunu Rahatlattı.

Avanos gibi önemli bir ilçeye Kaymakamlık yapıp aynı zamanda da İl özel idaresi işlerini aksatmadan büyük bir özveriyle yürüten Eldivan, kısa sürede hem personelini hem muhtarları hemde köylüyü memnun etti.

Daha çiçeği burnunda ki Genel Sekreter Eldivan bir taraftan ziyaretleri kabul ediyor bir taraftanda yaptığı çalışmalarla kurumsallık manasında önemli adımlar atmayı sürdürüyor. Bu değişimle gelen yeniliklerden Gerek il özel idaresi personelleri, gerekse köy muhtarları oldukça memnun.

Eldivan, Bu yoğun temposuna rağmen işleri aksatmamasi sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmasi ile kendisinden söz ettirdi.

Öte yandan Kisa süre önce Nevşehir il özel idaresine vekâleten atanan  Herkes tarafından sevilen ve çalışkanlığı ile anılan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan çalışmalarına hız verdi.

Eldivan, TEŞEKKÜR Etti...

Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan, “Görevimizden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan herkese teşekkür ederim. Daha önce de dediğim gibi görev ve sorumluluğumuz önemli. İnşallah idaremizin bütün imkânlarını Nevşehir için harekete geçireceğiz. Sahada kaliteli olarak toplumun istek ve beklentilerine dönük en verimli şekilde çalışma programları ile hareket edeceğiz” dedi.

Mazeret değil hizmet üretiyoruz

“Genel Sekreter olarak halkımıza hizmet etmenin, onların memnuniyetini görmenin ve dualarını almanın keyfini ve huzurunu yaşıyorum. Nevşehir'e ve halkımıza yatırım ve hizmet üreterek, yerel yönetimleri güçlendirme yönünde atılan adımların ne kadar yerinde olduğunu ispatlamak benim için ayrı bir mutluluk kaynağı… İnşallah yapacağımız önemli hizmetlerle birlikte bu görevi şahsıma layık gören Sayın Valimize ,Sayın Milletvekillerimize ve Nevşehirli tüm vatandaşlarımıza layık oluruz. Rabbim utandırmasın ” bu sözler Nevşehir  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan’a ait…

Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara yönelik hizmetlere büyük önem verdiğini, kendini yıllarca itilmiş köylünün hizmetine adadığını belirten Eldivan, “Hükümetimizin desteğiyle köylere yaptığımız  yatırımlar ile köylerimiz de artık modern yaşamın bir parçası olacak. Kırsala yönelik altyapı ve üstyapı yatımlarının yanında üretimi artırıcı yatırımları da artırarak sürdüreceğiz.” diye konuştu…


EMANETİ EHLİNE VERMEK​ BU OLSA GEREK!

Mustafa Eldivan'ın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak Bulunduğu makam ve oturduğu koltuk büyük bir güveni gerektiren makamdır.

Mustafa Eldivan, Taraflı tarafsız her kesim ve Herkesin kabul ettiği, güvendiği bir kişi. Dolayısı ile bu atamayı gerçekleştiren ve destek verenlere teşekkür ediyoruz.  

Bu atama kamuoyunda "Nevşehirli tüm vatandaşlarımızın gözünde emanet ehline teslim edilmiştir.”şeklinde yorumlanıyor.


Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Bu vatan sevdalısı Eldivan'a dualarimizla destek oluyor, kendilerine başarılar diliyoruz. Umuyor ve temenni ediyoruz ki bu şekilde görevlerine layık isimlerin Kurumlarımıza atanmasının yapılmasını bekliyoruz.