Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü ile mücadele kapsamında Ersoylar Market, Kasap/şarküteri ve manav başta olmak üzere tüm departmanları düzenli olarak dezenfekte çalışması yapımına devam ediyorlar.

Ülkemizde alınan tedbirler arasında vatandaşlarımızın evlerinde olması sebebiyle Nevşehir'de hizmet veren Ersoylar Market müşterilerinin ayağına ihtiyaçlarını götürmek için yeni bir uygulama başlattı.

Ersoylar Market başlattığı Siz isteyin, biz getirelim! kampanyası ile, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlar için ücretsiz teslimat ve kapıda ödeme fırsatı sunuyor.

Ersoylar Market, kurduğu WhatsApp sipariş hattı ile vatandaşlardan siparişlerini alarak araçlar yardımıyla ihtiyaçları evlere teslim ediyor. Ücretler kimi yerlerde peşin alınırken kimi yerlerde ise pos cihazı götürülerek ödemede kolaylık sağlıyor. Nevşehirli vatandaşların ise bu hizmetlerden oldukça memnun oldukları gözlendi.

"Siz sokağa çıkmayın, ihtiyaçlarınızı biz getirelim"

Konuya dair açıklamalarda bulunan Market yetkilileri; 'Ülkemizde yaşanan Koronavirüs salgını sonrasında Ersoylar Market olarak Kasap/şarküteri  ve manav başta olmak üzere tüm departmanlarımızı dezenfekte çalışması yaptırdık.

Periyodik olarak da yaptırmaya devam ediyoruz. Çalışanlarımıza bu konu ile ilgili olarak gerekli bilgilendirme çalışmasını yaparak hijyenik bir şekilde çalışmalarını sağladık. Şimdi ise çarşıya inmeyen inemeyen vatandaşlarımızın da siparişleri artık bize bir telefon kadar uzak. Siparişlerini 0539 942 7634 ve 0384 212 88 15 numaralı telefonlara yapan her müşterimizin siparişleri kendilerine ulaştırılacak. Bu uygulamada ürün sınırı yoktur. Dana Kıyma, kuşbaşı, meyve sebze, şarküteri ürünleri siz değerli müşterilerimize tamamen hijyenik bir ortamda personellerimiz tarafından ulaştırılacaktır.' dedi.

ERSOYLAR MARKET SİPARİŞ TELEFONLARI:

0 539 942 7634 ve 0 384 212 88 15

Sosyal Medya Hesaplarımız :

İnstagram : Ersoylaravm

Facebook: /Ersoylarmarket

Adres: 2000 Evler, Nursultan Nazarbayev Caddesi No:72, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir

#TedbirMümindenTakdirAllahtandır

#BirlikteYenecegiz

#BeraberBasaracağız