Korona virüsle mücadelede önemli rol oynayan sağlık çalışanlarına ERTAŞ Grup'dan akaryakıtta indirim kampanyası.

Korona virüsle mücadelede önemli rol oynayan sağlık çalışanları kimlik kartlarını göstererek Nevşehir’de bulunan 3 ERTAŞ Petrol İstasyonlarında yüzde 4 indirimden faydalanabilecek.

Sağlık çalışanları korona virüsle mücadele kapsamında gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorlar. Nevşehir’in önde gelen akaryakıt istasyonlarından ERTAŞ Petrol İstasyonları sağlık çalışanları mensuplarına akaryakıt da %4indirim kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

Bu zor günlerde imkanlar ölçüsünde sağlık personeline destek olmak istediklerini belirten ERTAŞ Grup YK Başkan Yardımcısı Hüseyin ERTAŞ, " Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz salgın hastalıkla savaş halinde. Bu savaşta en ön saflarda mücadele eden sağlık personeline müteşekkiriz. Hayatları pahasına bizleri bu beladan kurtarmaya çalışıyorlar. Biz de ERTAŞ Grup olarak sağlık personelinin yanında olduğumuzu göstermek için uygulama başlattık. Ben ve ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu adına tekrar fedakar sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

İletişim           : 0384 212 99 50

MOİL              : Çevre yolu üzeri, Örnek evler karşı Merkez / Nevşehir

Petrol Ofisi    : Niğde Yolu 4.km Göre Kasabası / Nevşehir

Aytemiz         : Güney Çevre Yolu, Termimal Yolu üzeri 6. Km / Nevşehir