Önümüzdeki ay Haber Global kanalında yayınlanacak olan "Kürşat Tüzmen'le Benim Şehrim" adlı program çekimleri için Nevşehir'e gelen Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Mehmet Şahinoğulları firmasını ziyaret etti.

Bir dönem AK Parti'nin eski Gaziantep ve Mersin Milletvekili olan eski Bakan Tüzmen, yeni yayınlanacak olan proğramı hakkında Mehmet Şahinoğulları Genel Müdürü Harun Şahin'e bilgiler verdi. Motosiklet üzerinde Türkiye'yi gezecek olan eski Bakan Kürşat Tüzmen, Anadolu şehirlerini gezerek yol hikayelerini anlatacağı söyledi.

Nevşehir'de faaliyet gösteren işletmeleri hakkında bilgiler veren Mehmet Şahinoğulları Genel Müdürü Harun Şahin'de, Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'i ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Mehmet Şahinoğulları Ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız" dedi.

Bakan Tüzmen, Mehmet Şahinoğulları ailesine iş hayatında başarı dileğinde bulundu.

Tüzmen daha sonra kentteki tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

Öte yandan, Eski Bakan ve Milletvekili Kürşat Tüzmen'in Kapadokya'da sıcak hava bolonuyla yapacağı tur ile Nevşehir Kapadokya bölgesinden izlenimlerini önümüzdeki ay ekranlarında yol hikayesi olarak anlatacağı ifade edildi.