Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı fibhaber.com olarak bizlerde "Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanına" fidanlarımız ile destek olduk.

FİB Haber Merkezinden yapılan açıklamada; http://fibhaber.com olarak fedakar sağlık çalışanlarımız için @TCTarim Bakanlığımızın kuracağı "Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanına" fidanlarımız ile destek olduk.Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz...

#GeleceğeNefes

Kampanyaya katılmak için gelecegenefes.com tıklayınız...

BU YIL 83 MİLYON FİDAN, YARINLARA SONSUZ NEFES

Değerli vatandaşlarım;

11 Kasım 2019’da 11 milyon fidanı toprakla buluşturduğumuz Geleceğe Nefes Seferberliği’ne verdiğiniz büyük destek, 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesini sağladı.

Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerimizi sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü olarak 81 ilde SAĞLIK KAHRAMANLARI HATIRA ORMANLARI kurduk. Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdik.

Sizleri de kahraman sağlık personelimiz adına bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet ediyoruz.

Haydi Türkiye, hep birlikte “Geleceğe Nefes Ol!”

Dr. Bekir Pakdemirli
Tarım ve Orman Bakanı