Nevşehir merkez Kapadokya Forum AVM Yanında ki tesislerinde hizmet veren Forum BP Petrol Tesislerinde 15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı sıcak saatlerde benzin istasyonlarına akın eden vatandaşların mağdur edilmemesi için talimat veren Forum BP Petrol İşletmecisi İş adamı Zafer Çetinel, Çalışanlarına tesisimizi sabaha kadar açacaksınız ve benzin bitene kadar satışınıza devam edeceksiniz bu zor dönemde halkımızı kesinlikle mağdur etmeyeceksiniz talimatı verdi.

Bu hareketi ile büyük takdir toplayan Forum BP Petrol İşletmecisi İş adamı Zafer Çetinel'e teşekkür eden Nevşehirli vatandaşlarımız, Böylesine hassas bir günde Halkımızın yanında olan Nevşehirli iş adamımıza sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

Ülkemizde yaşanan darbe girişimini kınayan, şehitlerimize rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyen İş adamı Zafer Çetinel'de, Allah bu ülkeye bir daha böylesine alçakça saldırılar yaşamak nasip etmesin. Fakat şunuda ifade etmeliyimki buna cüret edecekler olursa burada koskoca bir İradesiyle bu yüce Millet dimdik ayakta. Bir daha böyle bir şey yaşanırsa Şahsen Forum BP Petrol olarak istasyonumuzda benzin tükene kadar ücretsiz olacağının sözünü veriyorum.
Bu vesile ile Bir kez daha 15 Temmuz akşamı için bizzat gelerek ya da telefonla ulaşarak memnuniyetlerini belirten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.


Forum BP Petrol 
Yetkilisi
Zafer Çetinel
Adres; Bahçeli Evler Mahallesi Üstad Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı Forum Avm Yanı  No:23 Nevşehir Merkez