Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi,eğlencesi ve macerası bol bir etkinliğe daha imza attı. Forum Kapadokya'yı ziyaret eden dev dinozorlar, sömestri döneminde çocuklara ve ailelerine keyiflibir tatil geçirme fırsatı sundu.
 
Dev dinozorlar, sömestri tatilinde şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya'ya geldi. Nevşehirli öğrenciler tatil boyunca Jurassic Age Tema Park etkinliği ilegelmiş geçmiş en gizemli ve devasa canlıların yaşadığı Dinozorlar Çağı'nın derinliklerine doğrumacera dolu bir yolculuğa çıktı.
 
Büyük ilgi gören etkinlikte çocuklar yüzyıllar öncesinin dünyasına dönerek zamanın atmosferine tanık oldu, dinozorların dünyasında eğlenceli bir keşif yaptı. Etkinliğekatılan 1000’in üzerinde çocuk,Fosil-Kazı çalışmaları yapmanın ve kazı yeleklerini giyip fırçalarla dinozor fosillerini bulma heyecanını deneyimleme fırsatı buldu.
 
Dinozorlar ve çocuklar aynı karede
Forum Kapadokya ziyaretçisi minikler, dinozorlara verdikleri komutlarla dinozorları hareket ettirmeye çalıştı. Aktivite sonunda Dino Eğitim Sertifikası almaya hak kazanan minikler, etkinlik alanındaki birçok dinozorla selfie çekme fırsatını da yakaladı. 3 seans şeklinde gerçekleşen etkinliğin tüm seanslarına rağbet hayli yoğun olurken, çocuklarla birlikte aileleri de eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkardı.