İftar programına Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç,  Şube Genel Sekreteri Cengiz Hiçyılmaz, Genç Birlik Başkanı Oğuzhan Alkan ve hanımlar Komisyonu başkanı Emine Şimşek katıldı.
Nevşehir'de 2014 yılında kurulan Genç Birlik Teşkilatı bugüne kadar bir çok faaliyetlerde bulundu. Birlik Vakfı'nın Nevşehir'de kurulmasından sonra genç birlik Teşkilatı Nevşehir'de gençlik olarak daha güzel projelere imza atması bekleniyor.
İftar programında konuşan Genç Birlik Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, 2014 yılında kurulduğundan bugüne kadar genç birlik teşkilatına hizmet eden gençlere plaketlerini takdim etti.
Genç birlik Nevşehir Şube başkanı Oğuzhan Alkan, 2014 yılından bugüne kadar Nevşehir'de bir çok projeye imza attıklarını, bir çok kampanya düzenlediklerini, sıkıntılı süreçlerden geçilen günlerinde olduğunu söyledi.
Birlik vakfı Nevşehir Şube başkanı Gürbüz Dinç, “Birlik Vakfının gençlik teşekkülü olan genç birlik Teşkilatının daha güzel projelere imza atacağından şüphemiz olmadığını söylemek isterim. Her daim gençliğin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayal edilen, umut edilen Asım'ın neslinin bu gençlik olduğunu biliyoruz” dedi.