Nevşehir Genç Meterisliler taraftar grubu, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY’ı Polis Evinde ziyaret ettiler. Genç Meterisliler taraftar grubu Başkanı Mustafa Şekerli Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Mehmet Artunay, "Nevşehirspsor'un başarısı ve oynadığı maçlarını kazanmasını canı gönülden isterim. Nevşehirspor'un Nevşehir şehrine kattığı değer geçekten de çok önemli, dolayısıyla bende bu şehirde yaşayan biri olarak artık Nevşehirsporluyum." dedi. 

Emniyet Müdürü Artunay, Nevşehirspor Genç Meterisliler taraftarlar grubunun istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra kendilerinden maçlarda Şehrimize yakışır bir şekilde takımlarını destek vermelerini isteyen Artunay, sağduyu ile maçlarda Emniyet görevlilerine yardımcı olmalarını rica etti.

Genç Meterisliler taraftar grubu ile sohbet eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, ziyaretlerinde dolayı Nevşehir Genç Meterisliler taraftar grubuna teşekkürlerini sundu. 

Genç Meterisliler taraftar grubu Başkanı Mustafa Şekerli, sohbet sonrası şehrimize Nevşehirspor müsabakalarına gelen rakip takım oyuncularına ve taraftarlarına misafirperverlik gösterdiklerini aynı zamanda bundan sonrada misafirperverlik göstereceklerinin sözünü verdi.