Genç Nevşehirliler Ankara Platformu tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Eski Nevşehir Belediye Başkanlarından, İki dönem Nevşehir Milletvekilliği yapmış eski Bakanlarımızdan Esat Kıratlıoğlu, AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem Ve Etik Kurulu Üyesi, 27. dönem Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, Genç Nevşehirliler Platformu Başkanı Ziya Ağca, Platform üyeleri katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; " ‪Genç Nevşehirliler Platformumuzun düzenlemiş olduğu Birlik, Beraberlik ve Dayanışma buluşmasında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hemhâl olduk. Programın icrasında başta Ziya Ağca olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.‬

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "‪Birlik, beraberlik, dayanışma için Genç Nevşehirli ler Ankara Platformugeleneksel aylık buluşmasında hemşerilerimizle Ankara’da bir araya geldik" dedi.

Açıkgöz,‬ ‪Ankara'da yaşayan Nevşehirli siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve STK temsilcileri ile istişare edip, Ankara-Nevşehir arasında kurulan gönül köprüsünü daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Yine tüm yüreğimizle Şanlı ordumuzun her daim muzafferiyeti için Nevşehir tek yürek;‬ ‪Türk Milleti Ordusunun Yanında‬... ‪#BarisPinariHarekati #Türkiye" dedi...

Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca yaptığı açıklamasında;

Genç Nevşehirliler Ankara Platformu tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Esat KIRATLIOĞLU, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ, Yücel MENEKŞE, Sakarya Milletvekilimiz Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, Eskişehir Milletvekilimiz Arslan KABUKÇUOĞLU, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim ARI, Ankara Vali Yrd. Abdullah DÖLEK, Çubuk Kaymakamımız Adem KELEŞ, Sayıştay Üyesi Belma AKYÜZ, Yargıtay üyesi Salim ÇEVİK, İş Adamı Halis ULUER, 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Mahmut DEDE, Nevşehir Milletvekili Adayı Emre ÇALIŞKAN, Diyanet İşleri Başkanlığı-Başkan Başdanışmanı Ahmet BELADA, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray YAPAR, Tarım Bakanlığı Hukuk Müşaviri Akın KARAKAYA, Gölbaşı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ali AĞIR, TSE Daire Başkanı İlker ÖRÜCÜ,Meteoroloji Müdürü Serkan TEPE, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali ÜNAL, ASKİ Daire Başkanı Veli DOĞAN, Başkent Güvenlik Yön. Kurulu Başkanı Salim İNAL, Murat ATAER İş Adamı, Polis Akademisi Ana Bilim Dalı Başkanı İbrahim İRDEM, Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Yücel YİĞİT, Ayyıldız Mercedes Özel Servis sahibi Murat GÜNEŞ, PROKULE TÜRKİYE GAYRİMENKUL şirket sahibi Hasan Gürlek,
Levent DUR İGS-VİP magaza işletmecisi, Eğitimci Fazıl Alptekin CEYLAN, İçişleri Denetim Başkanı Tahir TEKİN, Adalet Bakanlığı Daire Bşk. Bayram ERDAŞ, Oğuz KÖKTAŞ Diyanet Vakfı Müdürü, Konya Altınekin Kaymakam V. Z.Murat ŞAHAN, Ürgüplüler Dernek Başkanı Hasan ALBAYRAK ve değerli genç hemşehrilerimiz ile Ankara Vilayetlerevi'nde birlik beraberlik ve dayanışma üzerine geleneksel aylık buluşmamızı Genç Nevşehirliler Platformu çatısı altında gerçekleştirdik.

Yemek sonrasında Platform Başkanı Ziya Ağca Ankara'da kuruluş sonrasında yapılan faaliyetlerden bahsederek sözlerine başladı. Platform Başkanı AĞCA bu birlikteliğin devam edebilmesi için hepimizin el ele vererek sürdürülebilir bir sivil toplum kuruluşu olması gerektiğini dile getirdi. Başkan AĞCA bu büyük buluşmanın asıl amacının tüm Bürokrasi ve İş adamlarımızı bir araya getirmektir dedi. Ayrıca Ankara'da Gençlik oluşumu olarak böyle bir oluşumun başlangıcını Nevşehirli Gençlerin attığını dinleyicilerin takdirine sundu.

Ardından söz alan Eski Bakanımız Esat KIRATLIOĞLU , Nevşehir Milletvekillerimiz, Valimiz ve Kaymakamımız gençlerin bu güzel birlikteliğinin sürekliliği için ellerinden gelen her şeyi yapacağını dile getirdiler. Akşam boyunca tüm hemşehrilerimiz sohbet ederek birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldular. En son olarak günün anısına binaen fotoğraflar çekinerek geceyi tamamladılar.