Ankara'da 2018 yılında oluşan Genç Nevşehirliler Platformu, Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul'da faaliyet gösteren Nevşehir Bürokratlar ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kazım Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle tanışmak için anlamlı ve samimi ziyaretler gerçekleştirdi.

Görüşmelerde ortak fikir olarak, Nevbiad'ın tecrübe ve birikimleri ile birlikte Genç Nevşehirlilerin heyecan ve enerjisi memleketimize büyük katkı sağlaması kaçınılmaz bir gerçektir. 

Platform yönetimi, İstanbul'da İzmir Aliağa Kaymakamı ve NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Otomotoriş Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Çekirdekçi, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Avukat Prof. Dr. Ersan Şen, Ermetal Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük, Doğan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Doğan Birgül, Türkkan Turizm ve Taşımacılık ve hayır sahibi Oğuz Türkkan, ARTYOL Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Prof. Dr. Fehmi Yılmaz ile görüşerek memleket dayanışması için görüştüler. 

Platform Başkanı AĞCA, İstanbul'da memlekete sahip çıkan ve değer katan bu güzel birlikteliğin kendilerine sıcak muhabbet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrasında Nevşehir sevdalıları günün anısı üzerine fotoğraf çekindiler.

#NEVBİAD & #GencNevsehirlilerPlatformu
#Samimiyet
#Muhabbet