Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetimince düzenlenen, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui WEI ve DEİK Türk-Çin İş konseyi Başkanı Murat Kolbaşı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye ile Çin H.C. arasındaki Ticari İlişkiler"in konuşulduğu yemekli toplantıya Genç Nevşehirliler Derneği de katıldı.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya AĞCA; İstanbul'da NEVBİAD çatısı altında hem hemşehrilerimizin hem de iş adamı Çinlilerin memleket adına yapılan bu toplantıyı çok anlamlı ve gençliğe vizyoner bir bakış açısı kattığı için tüm NEVBİAD yönetimine teşekkür etti.

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetimince düzenlenen, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui WEI ve DEİK Türk-Çin İş konseyi Başkanı Murat Kolbaşı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye ile Çin H.C. arasındaki Ticari İlişkiler"in konuşulduğu yemekli toplantı Swissotel'de düzenlendi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın da katıldığı NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin Başkanlığında düzenlenen yemekli toplantıya İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Özel Doğan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Doğan Birgül ile NEVBİAD Yönetim Kurulu üyeleri RoyalCert Yönetim Kurulu Başkanı M. Alphan Namlı, Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş DÖVEN, Rem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Köybaşı, JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük, Colin's ​CEO'su Şahin Eroğlu, Oguz Türkkan, Limak Enerji Genel Müdürü Birol Ergüven, Tesan Yönetim Kurulu başkanı Bekir Erdoğan, Sağlam İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Muhittin Sağlam, Santoryo Tekstil Genel Müdürü Mehmet Taşkın, Çekirdekçiler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Çekirdekçi , Başkent Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salim İnal, Yöreciler JMK Yönetm Kurulu Üyesi genç iş adamı Mustafa Büyük, Taşımacılık Ltd. Şti. Sahibi Erkin DAVARCI, Offisa Büro Mobilyaları işletme sahibi Levent Dur, Genç Nevşehirliler Derneği Kurucu Başkanı Ziya Ağca ve Çinli girişimciler katıldı.