Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret ettiler.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Platform ve faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Ziya Ağca, “Ankara'da yaşayan Nevşehirli hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlayarak bir nebze olsun memleket özlemlerini gidermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda Başkentte görev yapan Bürokratlarımız, Siyasilerimiz, İş İnsanlarımız arasında da gönül köprüsü kurmaya gayret gösteriyoruz. ” dedi.

Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca; "Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz ve değerli büyüğümüz Sn. Arif Parmaksız'a ziyarette bulunduk. Ankara'da kurmuş olduğumuz platform hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Makamında bizleri kabul ederek, bizlere gönlünü açan ve ilgiyle karşılayan büyüğümüze teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden GTİ A.Ş. ve NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Platform üyelerine teşekkür etti.