Gülşehir Belediyesi ve Gülşehir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından ortaklaşa hazırlanan proje kapsamında ‘Giymediğini Giydir’ sloganı ile kullanılmış ihtiyaç fazlası giysi ve ayakkabıları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. 

Gülşehir Belediyesi ve Gülşehir Meslek Yüksek Okulunun Ortaklaşa hazırlamış olduğu proje kapsamında kullanılmış kıyafetlerin çöpe atılmasını önleyerek geri dönüştürülmesini sağlayacak yeni bir projeyi hayata geçirdi. 'Giymediğini Giydir' sloganıyla kullanılmayan giysi ve ayakkabıları da ihtiyaç sahiblerine ulaştırıyor.

Öğr. Gör. Pınar Güner Koçak ve Gülşehir MYO Öğrencilerinin toplamış olduğu kıyafet ve ayakkabılar Gülşehir Belediyesinin katkıları ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı bekliyor. Gülşehir Belediyesi ve Gülşehir MYO Ortaklığı ile başlatılan ‘’ Giymediğini Giydir’’ Projesine tüm Gülşehir halkının ve çevre köylerin desteği beklenmektedir. Uzun süreli bir proje olması beklenen ‘’Giymediğini Giydir ‘’ Projesi hem toplumsal yardımlaşmayı hem de geri dönüşüme katkı sağlamayı hedeflemekte.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, proje ile amaçlarının kullanılmayan kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine hızlı ve kolayca ulaştırmak olduğunu söyleyerek. "Vatandaşlarımız, artık dolapta beklettikleri giysi, ayakkabı veya her türlü tekstil ürünü bırakabilecek. Toplanan giysiler, öğrencilerimiz ve ekiplerimiz tarafından ayrıştırılıp temizlendikten sonra Gülşehir’de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak, Bu kampanya ile vatandaşlarımız kullanmadıkları eşyaları da değerlendirmiş olacak." Projemize destek olmak isteyen vatandaşlarımızın vermek istedikleri kıyafet ayakkabı ve tekstil ürünlerini Eski Belediye binası 1. Katında bulunan Giymediğini Giydir Yardım dükkanına bırakabilirler ayrıca Belediyemiz zabıta birimine vererek katkı sağlayabilirler. dedi.