Gizem ve Alperen Yılmaz çifti, hafta sonu Kristal düğün salonu tesislerinde yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir'in sevilen tanınmış işadamı Adem Yılmaz'ın torunu, Atilla Yılmaz'ın oğlu oğlu Alperen Yılmaz ile Yazılı ailesinin biricik kızı Gizem'in dillere destan düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık bin üçyüz kişinin bir katılımın olduğu düğün törenine Eğitim, Sağlık, Siyaset, Sanayi ve İş Dünyası ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker , Birol Özdemircan, Gürsel Kahraman, Ömer Doğan, Savaş Cerit, Emrah Cerit, Sema Akbay, Damla Donmaz ve Ekrem Toros Kanlıoğlu birlikte yaptı.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Davetlileri kapıda karşılayan Yazılı ve Yılmaz aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.   

Nevşehir'in en lüks tesisi Kristal Düğün Salonunda Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları ve sanatçı Turgay Kozan'ın orkestrası eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye renk kattı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyüğü Adem Yılmaz; "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanı Gizem ve Alperen Yılmaz çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber olarak Gizem ve Alperen Yılmaz Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...