AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Av. Ebubekir GİZLİGİDER ve Av. Murat GÖKTÜRK Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu’nun 24.05.2017 tarihinde düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Katılımın oldukça fazla olduğu programa AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Ebubekir GİZLİGİDER ve Murat GÖKTÜRK, Keçiören Kaymakamı Uğur BULUT, Nevşehir Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet EREN, Keçiören İlçe Müdürleri, Federasyona bağlı dernek başkanları, Keçiören muhtarlar derneği Başkanı Ekrem KILIÇ, Ayvalı Mahallesi Muhtarı Fikri SOYSAL, Şehit Kubilay Mahallesi Muhtarı Ahmet GÖK ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

GİZLİGİDER programda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. ‘’Birliğimizin ve beraberliğimizin ilimiz dışında kurulan bu federasyon ve dernekler ile daha da güçleneceğine inanıyorum, biz birliğimize ve beraberliğimize sahip çıktıkça ülkemizin içinde ve dışında bulunan hainler bizi yıkamayacaklar, bunun en net örneği 15 Temmuz hain darbe girişimidir’’ dedi. Bundan sonra federasyon ve federasyona bağlı dernekler ile daha sık bir araya geleceklerini dile getiren GİZLİGİDER ve GÖKTÜRK en yakın zamanda federasyon üyelerini mecliste misafir etmek istediklerini söyleyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonuna kayıtlı 15 dernek ve 5000’i aşkın üye bulunurken, üye sayısının sürekli artış gösterdiği derneklerimize Nevşehir Milletvekillerimizden tam destek geldi.