Nevşehir’de bulunan sığınmacı, mülteci ailelere yardım elini uzatan Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının Göç İdaresi İl Müdürlüğüyle işbirliği aralıksız sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Nevşehir’de bulunan 12 bine yakın sığınmacı, mülteci ailelere yardımlarda bulunan Kızılay’ın Göç idaresiyle yaptığı işbirliği sık sık gözden geçiriliyor.

Göç idaresi il müdürü Ömer Taşçı Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaretinde Kızılay Şube Başkanı Cengiz Gülen ve Başkan Yardımcısı Öcal Oğuz ile işte bu konuyu değerlendirdi.

Kızılay tarafından yapılan yardımların gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması konusunda fikir alış verişinde bulunan Göç İdaresi İl Müdürü Ömer Taşçı, Türk Kızılay'ına bu konudaki yardımlarından dolayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen’e teşekkür etti.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen ise ilimizdeki mülteci ve sığınmacı ailelere yönelik periyodik aralıklarla ve düzenli olarak yardımların yapıldığını, bu yardımların gerçekten ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırılması konusunda da Göç idaresi il müdürlüğünden de destek aldıklarını dile getirerek ziyaretinden dolayı İl Müdürü Taşçı’ya teşekkür etti.