Nevşehir Atatürk Ortaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da 8. Sınıf öğrencilerine yönelik “Kariyer Günleri” Programlarına başladı.

Mesleki bilgilendirmelerde bulunmak ve gençlere ufuk açmak üzere alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşen programların birincisi Nevşehir Milletvekili Sayın Murat GÖKTÜRK’ün katılımı ile gerçekleşti. Avukat Murat GÖKTÜRK,  konuşmasında “avukatlık” mesleğini genel hatlarıyla öğrencilere tanıttı.

Ülke meselelerine de temas eden GÖKTÜRK, 15 Temmuz örnekliğinden yola çıkarak vatanımıza sahip çıkmanın önemine değindi. Milli-manevi değerlerimizi yücelten, tarih şuuruna sahip bir nesil olarak yetişmek için, güzel ülkemizi dünya lideri konumuna getirmek için gençlik yıllarımızda canımızı dişimize takarak gayret etmemiz gerektiğini vurgulayan Nevşehir Millet Vekili GÖKTÜRK'ün konuşması çok verimli geçti. Program sonrası okul müdürü Uğur ÇATKILI, teşriflerinden dolayı Nevşehir Millet Vekili Av. Murat GÖKTÜRK'e teşekkür etti. 8. sınıf öğrencileri, Nevşehir Millet Vekili ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek programın çok verimli geçtiğini ifade ettiler