Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'den ABD Başkanı Donald Trump'a tokat gibi bir insanlık dersi geldi.

Dünden bugüne bizler dil, din, inanç, cinsiyet, etnisite, hiçbir ayrım gözetmeksizin İnsanlığın her daim yanında olduğunu ifade eden Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ABD Başkanı Donald Trump'a seslenerek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ihtiyaç duyulması halinde ABD vatandaşlarına maske gönderebileceklerini söyledi.

Başkan Çiftçi: 'Bizler, Osmanlı torunu, Erdoğan sevdalılarıyız...'

Gülşehirlilere ücretsiz maske ve kişisel el dezenfektanı dağıtan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci sosyal medya hesabından yaptığı açıklmasında şunları ifade etti; "İhtiyacı olan bize eşdeğer hangi belediyemiz olursa maske ihtiyacını karşılamaya hazırız... Donald J. Trump sen ne kadar PKK itlerine silahta versen sanada maske göndeririz Çünkü halkın insan ve biz Osmanlı torunu, Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarıyız... Çağrısında bulunarak, şu zor günlerde kinayeli ve esprili bir yaklaşımla azda olsa tebessüm etmemizi sağladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle aldığı üst düzey tedbirlerle adından bahsettiren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, vatandaşların gıda, sağlık ve hijyen ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.