02.Temmuz.2016 Cumartesi günü Sadabad Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, Belediye Encümen Üyeleri, Muhtarlar, Hak-iş Kayseri Bölge Başkanı ve Belediye Personellerimiz katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, Ramazan ayının kaynaşma ve birleşme ayı olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti:
 ‘Çok kıymetli mesai arkadaşlarım. Cenabı Mevla’m tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Bir Ramazan’ında sonuna yaklaştık. İnşallah Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip eyler Bu tür iftarlara Gülşehir Belediyesi olarak önem veriyoruz. Bu tür iftarların birlik ve beraberliğimizi arkadaşlık ve dostluğumuzu pekiştirmek için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun.
30 yıl Belediyemize hizmet vererek emekliliğe ayrılan Halim Yaşar, Güntekin Taşkın, Köksal Olgun ve Tuncer Durmuş’a Üstün Hizmet Beratı veren Belediye Başkanımız Vahdi ArısoyBelediyemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlerin emekleri çok bu asla yadsınamaz emeklilik hayatınızı sağlık, sıhhat ve esenlikler içinde geçirmenizi diliyorum  yaklaşan Ramazan bayramınız şimdiden mübarek olsun. Sevdiklerinizle ile nice bayramlar geçirmeniz dileklerim ile’ İfadelerini kullandı.