Daha önce 2017 projeleri kapsamında projelendirdiği kanalizasyon ve su isale hattının ihalesini alan TÜREM İnşaat ve İller Bankasın Kayseri bölge Müdürü ile birlikte yer teslimi yapıldı. 

Konu ile ilğili Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy yapmış olduğu açıklamada yaklaşık 26 Milyon keşif bedelli kanalizasyon ve su isale hattı inşaatı ile ilğili yer teslimini iller bankası yönetimi ile birlikte türem inşaata yaptık. Yer teslimini alan müteahhit bugünden itibaren malzemelerini temin ederek numunelerini temin ederek numunelerini iller bankasına incelettikten sonra en geç mart ayına kadar inşaat çalışmalarına başlayacaktır. İnşaatın 450 günde tamamlanması öngörülmektedir.

Her gün 8-10 arızaya müdehale eden Su ve Kanalizasyon ekibimiz inşallah bu projenin bitmesi ile birlikte arızalardan kurtulacak halk magduriyetide miniminize edilecektir. Konuşmasının devamında Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy Kanalizasyon, Temiz Su, Doğalgaz, Nevşehir - Gülşehir arası otobüs işletmeciliği, GES (Güneş Enerji Santrali) ile Gülşehir'imizin gelecek 50 yılını kurtarıyoruz. Bu projelerin gerçekleşmesi için gece gündüz demeden görev yapan Belediye Personeline teşekkür ederek projelerin Gülşehir'imize hayırlı uğurlu olmasını diledi.