Dün Nevşehir Cevherdudayev mahallesinde meydana gelen kaza sonrası mahalle sakinleri ve mahalli muhtarı Abdurrahman Keten'in taleplerini sayfasına taşıyarak “Muhtar Keten, Kaza Olan Sokaklara Hız Kasisi İstedi” başlığı ile gündeme getirdiğimiz haberimize Nevşehir Belediyesi yetkilileri sessiz kalmadı.

Nevşehir Cevherdudayev mahallesi vatan caddesi yasemin sokakta kasislerin yapılmasını isteyen vatandaşlar seslerini FİB Haber internet gazetemiz aracılığıyla yetkililere duyurmuş ve çözüm talep etmişti. Haberimize duyarsız kalmayan yetkililer, caddede gereken yerlere kasisleri yaparak caddedeki yaya güvenliğini tekrar sağladı.

VATANDAŞIN ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADI

Konu hakkında açıklamada bulunan Cevherdudayev mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten, "Mahallemizde kazalara davetiye çıkartan vatan caddesine yapılmasını talep ettiğimiz sokakta Nevşehir Belediyesi ve Makina ikmal Müdürlüğümüz tarafından gerekli önlem alınmıştır. İleri günlerde mevcut olan yerlerede gerekli çalışmalar yapılacaktır. Talebimize kayıtsız kalmayan Nevşehir Belediyesi Üst Makamından Alt Makamına Birim Müdürlerimize tüm personeline Mahalle Muhtarı olarak teşekkür ediyorum. Ve yine özellikle bizim sesimiz gözümüz olarak FİB Haber'e şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarının çağrısına kayıtsız kalmayan Nevşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.