Hakkari'de Askerlik Görevini yerine getirmekte olan Nevşehir'li Askerimizin o anlamlı mesajı; "Gün Askeriyle, Polisiyle, Savcısı, Hakimi, Vekili, Bürokratı ve Aziz Milletimizle el ele verme günü, Gün, birlik beraberlik ve bütünlük günüdür" dedi

20 Temmuz 2015 Yılında Dişimle, tırnağımla, anamın ak sütü gibi helal hakkımla saflarına katıldığım Türk Silahlı Kuvvetlerine Adımımı Attım.13 Aydır Hakkâri görevimdeyim.

Bazı Sağlık Sorunları Nedeniyle Bi Süre Uzak Kaldım. 15 Temmuz Ve Sonrası ŞANLI ŞEREFLİ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ Karalama Çalışmaları Başladığında İzinde İdim.

O Kara Günde Bizi en çok üzen ve yaralayan noktalardan biri de, FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki üyelerini kullanarak bizlere canları emanet edilen Mehmetçikler üzerinden kanlı hesaplar yapanlar olduğunun düşünülmesi ve böyle iddiaların ileri sürülmesini sağlamıştır. Bu düşünceleri kapalı ve açık şekilde söyleyenler ve ima edenler bize göre bu yaptıklarıyla kendilerinin ne kadar zavallı bir konumda olduklarını Türk milletine göstermektedirler.

Türk Silahlı Kuvvetlerine baskı spekülasyonları yapılma çalışmaları olsada milletimiz buna izin vermemiştir. Türk Silahlı Kuvvetlerinde hiçbir zaman hataları örtme suçluları koruma durumu olmamıştır. Ancak artık haksız suçlamalara karşı da Türk Silahlı Kuvvetleri sessiz kalamaz. Meydana gelen bazı terör olaylarında, elbette bazen hatalar, eksiklikler olabilir. Bunlar görevin icrasında olabilecek ihmalli davranışlardır. Ancak ihmal başka, kasıtlı hareket etmek başka bir şeydir.

FETÖ Üyeleri bu kasıtlı davranışlarını başta Türk Milleti üzerinde ve silahlı kuvvetlerimiz içinde yapmış ve üyeleri tarafından İtiraf edilmiştir. Kendilerine bile yabancılaşmış olanlar ne yaparlarsa yapsınlar Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkinliğini, Türk halkıyla olan bağını, sevgisini azaltamazlar.

Elde ettikleri tek şey belki komuta katını, yani bizleri, gereğinden fazla meşgul etmek ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin bütün personelini ve en önemlisi de Türk milletini üzmektir. Fakat Türk milleti nelerin olduğunu, nelerin yapılmak istendiğini çok iyi bilmektedir. Her ülkenin caydırıcı bir güç olarak silahlı kuvvetlere mutlaka ihtiyacı olacağının bilinci içerisindeki Türk Silahlı Kuvvetleri, dün olduğu gibi bugün de yarın da dimdik ve öz güvenle, yasalarla kendisine verilen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazırdır. Türk Milleti Türkiye Cumhuriyeti bütünlüğünü koruduğu müddetçe her türlü zorluğu ve güçlüğü yenebilecek güçtedir. Gün, birlik beraberlik ve bütünlük günüdür. Gerek Darbe Gecesi, Öncesi Sonrasında Bizlere Desteklerinizden Dolayı Hepinize çok teşekkür ediyorum. Küçüklerimin Gözlerinden Büyüklerimin Ellerinden Öperim.Saygı Ve Sevgilerimle

Müslüm DOĞAN.

Mezar Taşlarında İnsanın Irkı Yazmaz.Ruhuna Fatiha Denir.O yüzden Vatanın Her yanı bizim, her taşı bizim. Bu bayrak altında dedelerimiz yan yana savaşıp şehit olmuşsa bu oksijen bizim. Aynı Yaradana secde ediyorsak eğer bu Kabe bizim,bu bulut, o girdiğin deniz bizim. Nerede Kimin karnında doğduğun önemli değil, Sen insana insan gibi saygı duydukdan sonra o anne nin ayağının altı cennet o cennette benim. Batıya gelmek için Gün saymaya gerek yok.Konu ailemi, sevdiklerimi ve vatanımı korumaksa o geçmeyen günlerde benim. Unutmayın Şöyle der bir evliya: İmansız Vatan, Vatansız imán muhafaza edilemez. O İmanda Benim,Vatanda Benim. Bir Ekmeği Bölüp Paylaşmak Varken,Vatanıma Göz Dikenlerin Planları İle Bölünmek Neden. O Bölenleri Cehenneme Gönderme Görevide Benim. Belki Dönerim O Şehrin En Yakışıklı Gülen Çocuğu Olurum. Selamımı Esirgemem Ama Dönemezsem Eğer , O Cennette Uçan Kulda Ben Olurum.