Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, bir yandan okulları geziyor diğer yandan da vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmiyor.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Uğur, yıllardır olduğu gibi bir yandan Nevşehir'in okullarını ziyaret edip eğitim çalışanlarıyla buluşurken diğer yandan da fırsat buldukça kimi zaman köy kahvesinde kimi zamanda sanayide vatandaşlarla sohbet ediyor.
Son olarak Hacıbektaş ilçesindeki okul ziyaretleri esnasında Hacıbektaş Halk Eğitim Merkezi'ni de ziyaret eden Mustafa Uğur, Halk Eğitim Merkezi'ndeki kursiyer kadınları ziyaret ederek kadınlara kolaylıklar diledi ve kadınlarla bir süre sohbet etti.
Mustafa Uğur, ziyaretiyle ilgili fotoğrafı facebook hesabında " Üyelerimizle ve eğitim çalışanlarıyla buluşmak için gittiğimiz Hacıbektaş ilçemizde, Halk Eğitim Merkezi'ndeki kursiyer kadınlarımızı da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Üreten ve çalışan kadınlarımızla sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Ne diyordu Ulu Önder: "Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir!" notuyla paylaştı.