Nevşehir Kapadokya Hava Limanından direk uçuşla Medine'ye hareket eden umre kafilesi ailelerinin ve yakınlarının duaları ile kutsal topraklara uğurlandı. Hatem Turizm ile kutsal topraklara uğurlanan Nevşehirli umrecilerin umre ziyaretleri 20 gün sürecek.

Duygu ve düşüncelerini www.fibhaber.com İnternet Gazetesine anlatan umreciler, mukaddes toprakların mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini anlattılar. Büyük bir heyecan ve mutluluğun gözlerinden okunduğu umreciler, yaşadıkları sevinci ‘Anlatılmaz ancak yaşanır’ şeklinde dile getirdiler.

Nevşehir'in ilk yerli Hac ve Umre firması Hatem Turizm Seyahat Acentesi Sömester uçağı ile 20 günlük umre ibadeti için konuklarını kutsal topraklara ulaştırdı.

Hatem TURİZM yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya yaptığı açıklamasında; "20 Günlük sömester kafilemiz Kapadokya Hava Limanından uçak ile Nevşehir’den Medine’ye direk olarak uçtu. Rabbim ibadetlerini kabul etsin. Gitmeyenlerede nasip etsin. Hatem Tur olarak, Mekke’de Kabe’ye yakın Medine’de Ravza’ya yakın ve beş yıldız, açık büfe otelleriyle, tecrübeli rehberleri ve din görevlileriyle hizmet vermeye devam edecek" dedi.

HAC VE UMRE BİZİM İŞİMİZ

Firma İşletmecisi Hasan Hüseyin Karakaya yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; Tecrübeli ve güleryüzlü personeliyle birlikte kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutan yepyeni bir anlayışla hizmete giren Nevşehir'in ilk yerli Hac ve Umre firması Hatem Turizm olarak, amacımız kutsal mekânlarda sizi en güzel şekilde rahat ettirmektir. Aklınız sadece ibadetlerinizde olsun rahatınızı biz sağlarız.

Ayrıca, Firmamız Hatem Turizm Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.

Bugüne kadar organizasyonlarımıza katılarak beraberliğiniz ile bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederiz. Bir sonraki Buluşma Noktamız "HATEM TURİZM" de sizinle tekrar bir arada bulunup size hizmet sunmak en büyük dileğimizdir." ifadelerine yer verdi.

Nevşehir'de Hac ve Umre sektöründe bir çok organizasyonlara imza atan Hasan Karakaya; "Hatem Turizm ile, Hac & Umre Organizasyonları yanında; Kudüs - Balkan Turları-Yurt İçi - Yurt Dışı Kültür Turları ile de çok yakında hizmetinizdeyiz!" dedi.

Öte yandan Kalite, güven ve tecrübesiyle sektöründe fark oluşturan Hatem Turizm inanılmaz fiyatlarla umreye gitmek isteyen herkese kapılarını açtı. 
Kampanyalı Sömestr Umre Fırsatını Kaçırmayın! Detaylı Bilgi İçin Hatem Turizm 0543 453 50 50 Numaralı Telefondan Ulaşabilirsiniz.

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.