TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluğu Hekimoğlu Trabzon'a kaptıran Nevşehir Belediyespor, Play-Off yarı finalde eşleştiği Tire 1922 Spor maçına odaklandı.

Kırmızı Beyazlı futbolcularımız kampta çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, taraftarlarımızdan Youtuber Ahmet Taşçı'da takımına destek olmak için çok özel bir video hazırladı. Nevşehirli miniklerin ellerinde kırmızı beyazlı formalarla abilerine verdiği destek ve moral motivasyon videosunda kendileri için, geleceğimiz için, Nevşehir için, Türk Futbolu için ve kendiniz için çıkın ve önümüzdeki 3 maçı alarak 2.lige yükselelim dediler. Videoda tarafatarlar derneği başkanı Mustafa Şekerli'nin ise futbolculara yaptığı; "Savaşın-Oynayın ve Kazanın" çağrısı tüyleri diken diken etti.

Nevşehir Belediyespor'un 2.lig yolunda kardeşlerimizle birlikte, Play off maçı öncesi güzel bir motivasyon videosu hazırladık. Umarım sizler de izlerken keyif almışsınızdır. Böyle serilerin ve daha farklı videoların gelmesini istiyorsanız videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın...

Video için Ahmet Taşçı kardeşimize teşekkür ederiz. Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!