AA Yılın Fotoğrafı Oylaması Başladı. Listede Anadolu Ajansı Nevşehir Muhabiri Gazeteci Behçet Alkan'ın 750 binden fazla kare arasından belirlenen 50 seçkin fotoğraf arasında çektiği tarihi fortoğraf kareside yer alıyor.

"Mehmetçik çocukların yüzünü güldürdü" haberine konu olan, Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı harekatı ile kontrol altına alınan yerleşim yerlerinde ki savaş mağduru çocukları Savaş muhabiri olarak yerinde objektiflerinde kayıt altına alıp, bu görüntüleri Milli haber kaynağımız AA ile tüm Dünya'ya servis ederek tarihi bir belge olarak hafızalarda yer edilmesine vesile olan Anadolu Ajansı Nevşehir Muhabiri Nevşehirli Savaş Muhabiri değerli melektaşımız Behçet Alkan'ın objektifine yansıyan Kahraman Mehmetçiğin merhametini anlatan fotografına desteklerinizi bekliyoruz.

Nevşehirli Kendi Gazetecinize destek olmak için Aşağıdaki linkten ulaşacağınız fotoğraf için “OY VER” butonuna basabilirsiniz✔

Aşağıdaki linke tıklayarak Anadolu Ajansı yılın fotoğrafı yarışmasında, Nevşehirli gazeteci meslektaşımız Behçet Alkan kardeşimize oy verirseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

Haydi Nevşehir Gazetecine sahip çık...! Bu linki TIKLA ve Oylarınla destek ol!