Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi 2014 yılından günümüze kadar avukatlığını sürdüren ve başta görevden alınan müdürler olmak üzere bir çok konuda başarılı bir hukuki mücadele sürdüren Türk Eğitim-Sen Bölge Avukatı İsmail Tanrıöven onuruna Kayseri'de bir yemek düzenledi.
 
Düzenlenen yemekte Tanrıöven'e bugüne kadarki başarılı hukuki mücadelesinden ötürü teşekkür plaketi takdim eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, " Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından Bölge Avukatı olarak görevlendirildiği 2014 yılından itibaren şubemizin başlattığı her türlü hukuki mücadelede üyelerimiz adına göstermiş olduğunuz ilkeli, onurlu ve kararlı duruş adına Avukatımız İsmail Tanrıöven'e teşekkür eder, verilen hukuki mücadele sonucunda üyelerimizi ve şubemizi sevindirecek mahkeme kararlarının çıkmasındaki emeğinizden ötürü sonsuz saygılarımızı sunarız" dedi.
 
Uğur'un ardından günün anısına Tanrıöven'e hitit anforası hediye eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Mali Sekreteri İlhami Genç ise, "Yıllardır şube üyelerimizin karşılaştığı hukuksuzluklar karşısında şubemizin başlattığı hukuki mücadeleleri yargı önünde başarılı bir şekilde sürdüren, bize yargıdan her zaman mutlu, güzel ve olumlu haberler getiren avukatımıza teşekkür ediyoruz. Avukatımızın bıkmadan, usanmadan, yılmadan, pes etmeden verdiği mücadele başta biz yönetim kurulunun ardından da tüm üyelerimizin takdirini kazanmıştır. Bu sebeple tüm üyelerimiz adına bu anforayı kendisine takdim ediyorum" şeklinde konuştu.