İHH Genel Merkezi İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş, Aksaray İHH Şube Başkanı Önder Özkan ve Nevşehir İHH İl Temsilcisi Baki Öncel, FİB Haber Gazetemizi ziyaret ederek, 24 Temmuz basın bayramımızı kutladılar.

Ziyarette Yerel Basının önemine dikkat çeken İHH Genel Merkezi İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Keleş, Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de yaptıkları çalışmaları gazetecilerin desteğiyle kamuoyuna duyurduklarını belirterek, destekleri için www.fibhaber.com'a ve çalışanlarına teşekkür etti.

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Başkanı Baki Öncel'de yaptığı açıklamasında, İnsani Yardım Vakfı olarak Yurt içinde ve yurt dışında yardım çalışmalarına devam ettirdiklerini, her daim mazlumun yanında olduklarını söyledi. Öncel ; “İHH Yardım Vakfı Türkiye ve Dünya’ya önemli işler başarmıştır. İHH Yardım Vakfı çatısı altında bulunmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Sözlerinin sonunda FİB Haber. Com İnternet Gazetesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Öncel, "Gönderdiğimiz hiçbir haberi geri çevrimeyerek her daim destek veren FİB Haber.com çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Gündeme yönelik görüşmenin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, İHH’nın dünyanın birçok noktasından gelen çığlıklara kulak verdiğini ve pek çok mazlumun duasını aldığını söylerken, ‘Bu hizmetlerin devamı için bizler de ne yapmamız gerekiyorsa tüm sivil toplum kuruluşlarına gereken desteği verdiğimiz gibi İHH’nın da gönüllüsü ve destekçisiyiz. Dünya üzerinde yer alınabilecek en güzel yer hayırlı bir duanın içerisinde bulunmaktır. Sizler de bunun için emek ve çaba sarf ediyorsunuz’ dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.